[title text=“Spolupracujeme“ font_size=“60px“ color=“#ffffff“ text_align=“center“]
[title text=“Lukáš Macháček“ color=“#1e73be“ text_align=“center“][title text=“http://www.lukasmachacek.com“ tag=“h4″ color=“#1e73be“ text_align=“center“]

„Když jsem přesídlil do Prahy, nastal problém v podobě vytvoření si nového zázemí pro svou vlastní tvorbu. Pravdou je, že firma Linádo a vůbec setkání s pí. Kemrovou bylo mezi prvními co se mi v Praze naskytlo. Nicméně mě práce a další spolupráce zavedli a díkybohu umožnili setkání i s jinými oděvářkami a krejčovskými dílnami, díky čemuž jsem si uvědomil, že Linádu se nic nevyrovná jak po lidské tak po pracovní a vysoce profesionální stránce.

Když jsem se tedy rozhodl  po delší odmlce pro tvorbu své nové malé ucelené kolekce bylo Linádo jasnou volbou. Spojili jsme síly a plně se vrhli do tvorby kolekce pod mým jménem pro rok 13/14.

Kolekce je tvořena speciálně pro Prague Fashion Week a konkrétně pro talentový výběr pod názvem Dreft Black Card. (Dreft Black Card je soutěž určená mladým talentovaným módním tvůrcům. Dreft si klade za cíl dát možnost českým návrhářkám a návrhářům, aby zúročili léta studia a praxe a aby svou tvorbu posunuli o stupeň výš.Vítěz získá Černou kartu Dreftu, která mu zajistí kompletní produkci a realizaci módní přehlídky během zářijového týdne módy Prague Fashion Week 2013. O její průběh bude pečovat profesionální tým vizážistů, kadeřníků, stylistů a modelek, které vítězné modely vynesou na molo.)

Kolekci  nafotí topmodelka světového formátu, které stála modelem velikánům jako je například Mathew Williamson a chodila přehlídky pro modní giganty jako je například Dior nebo Celine a do Prahy kvůli focení přijede na jeden jediný den.

Celá spolupráce s Linádem a kompletním teamem je velmi profesionální, precizní, kvalitní ale také především příjemná a přátelská. Cením si toho, že mohu spolupracovat s lidmi, kteří ještě dělají poctivou krejčovinu a za svou prací si stojí a odvádí ji na patřičné úrovní a dokážou vyslyšet potřeby návrháře a realizovat jeho myšlenky a pocity tak, jak je potřebné.

Doufám tedy, že tato spolupráce rozhodně není poslední a že se práce nás všech zúročí ve vítězství a získání Black Card, jejíž vyhlášení bude dne 19.6. 2013.“

 

http://www.designscene.net/2013/06/lukas-machacek-fall-winter-2013-petr-jandera.html